Projecten

Engineerick B.V., opgericht in 2013 door Rick Peters, biedt een uitgebreide reeks diensten in de technische sector. Bij Engineerick B.V. staan we bekend om onze expertise in mechanical engineering en ons vermogen om technisch talent te herkennen en op de juiste plaats terecht te laten komen.

Ik ben Rick Peters, oprichter en eigenaar van Engineerick. In 2003 ben ik mijn technische carrière begonnen in een functie waarin ik het ontwerp, de productie én de assemblage deed. Na dit een tijd te hebben gedaan werd vrij snel duidelijk dat mijn passie bij het ontwerpen lag. Vanzelfsprekend ben ik toen bij een ingenieursbureau gaan werken.

Het werken bij een ingenieursbureau heeft mijn ervaring en inzicht echt een boost gegeven. Het meemaken van verschillende soorten bedrijven gaf mij binnen korte tijd zoveel inzicht in de diversiteit aan producten, processen en bedrijfsculturen dat ik in 2013 besloten heb mijn eigen ingenieursbureau te starten.

Met Engineerick helpen we tegenwoordig zowel bedrijven met hun mechanical engineering projecten, als engineers door hen aan passende projecten te verbinden.

Onze kernwaarden

Win-win-win: Opdrachtgever, engineer en Engineerick moeten blij worden van het resultaat van samenwerken.

Efficiëntie: Tijd is het meest schaarse goed, laten we hier zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan.

Deskundigheid: Doordat wij al vanaf 2003 engineeren en sinds 2013 ondernemen, begrijpen wij de opdrachtgever én de mechanical engineer tot in de kern.

Eenvoud: goede (technische) oplossingen zijn eenvoudig. Het uitkleden van een vraagstuk tot de kern overblijft, daar zijn we goed in.

Duidelijkheid: Communiceer waar je voor staat, hoe je graag werkt en waar je naar toe wilt.

Bedrijven waar wij
mee samenwerken