Vacature
Mechanical engineer

Vacature: Mechanical Engineer

Over de vacature

Engineerick is de plek voor ondernemende mechanical engineers die niet stil willen zitten. Door bij diverse opdrachtgevers te werken krijg je bij ons de kans om te ontdekken, te experimenteren en te groeien. Wij bieden jou de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen met verschillende producten, processen en bedrijfsculturen. Wij zijn gedreven om innovatieve oplossingen te bieden en streven naar hoogwaardige resultaten in het veld van mechanical engineering. Bij Engineerick krijg je de gereedschappen om je breed te ontwikkelen in de wereld van werktuigbouwkunde.

Mechanical Engineer

Locatie: Wijchen (of op locatie bij opdrachtgever in de regio)
Contract: 32-40 uur p/w

Dit ga je doen:
Als Medior Mechanical Engineer ben je een cruciale schakel in het technische team. Met een solide achtergrond in werktuigbouwkunde analyseer je technische vraagstukken en ontwikkel je praktische oplossingen voor werktuigbouwkundige constructies. Je hebt ervaring in het maken van gedetailleerde productietekeningen en het modelleren van 3D-ontwerpen. Met de Finite Element Method (FEM) voer je berekeningen uit voor sterkte en aandrijvingen. Daarnaast werk je effectief samen met collega’s en draag je bij aan een soepele projectuitvoering. Als Medior Mechanical Engineer ben je gedreven om je expertise verder te ontwikkelen en uit te breiden binnen het vakgebied.

Dit kan jij:

 • Je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in werktuigbouwkunde, automotive of industrieel product ontwerpen.
 • Je hebt minimaal 1,5 jaar ervaring met 3D-tekenpakketten zoals Solidworks, Inventor of Pro-E.
 • Je hebt affiniteit met techniek, automatisering en innovatie.
 • Je bent zelfstandig, leergierig en creatief in oplossingen bedenken.
 • Je bent bereid om zowel bij de klant als op onze locatie (Wijchen) te werken. Uiteraard wordt de reistijd en opdracht bij de klant dit altijd met jou afgestemd.


Dit krijg je van ons

 • Een goed salaris van €3.000,- en €3.500,- bruto per maand, o.b.v. 40 uur.
 • De mogelijkheid om veel ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers.
 • Opdrachten die aansluiten bij jouw kennis, ervaring en ambities.
 • 26 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.
 • Bijdrage pensioenregeling.
 • Een fijne vaste werkplek in Wijchen en de mogelijkheid om door het hele land te werken.
 • Fulltime (40 uur) of parttime (32 uur) werken bespreekbaar.


Solliciteer direct!

Laat jouw gegevens achter via het formulier op deze pagina, dan nemen we contact met je op. Of stuur een mail naar: rpeters@engineerick.nl.

Over Engineerick

"Bij Engineerick zijn we er voor elke mechanical engineer die hunkert naar persoonlijke groei. Je leert niet alleen nieuwe collega's kennen, maar ook meer over jezelf, nieuwe technologieën, innovaties in de werktuigbouwkunde, en je groeit in je rol als mechanical designer." - Rick

Solliciteer direct

Laat jouw gegevens achter via het formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.